Kies uw eigen logo en tekst

U kunt uw eigen logo’s en/of gewenste tekst toevoegen voor kentekenplaathouders, gedomeerde stickers, inlays voor de sleutelhangers en overig drukwerk. Specifieke bedrijfslogos of afbeeldingen dienen digitaal aangeleverd te worden in een van de volgende bestandsformaten.
ilustrator

Adobe Illustrator

als tekenpakket, als EPS, teksten in lettercontouren
quark

QuarkXpress

als opmaakpakket
cloud

Bestanden leveren

photoshop

Adobe Photoshop

voor beeldverwerking, als TIFF, PSD resolutie minimaal 300 dpi.
EPS of PDF, teksten in lettercontouren
indesign

InDesign

PDF-bestanden

Tips

Stuur alle printer- en screenfonts mee die in het document zijn gebruikt en maak voor deze fonts per type een mapje aan.
Ook fonts die binnen een EPS zijn gebruikt dienen meegestuurd te worden, tenzij deze in Illustrator in lettercontouren omgezet zijn.
 Maak bij voorkeur gebruik van automatische verzamelprogrammas en/of Xtensions zoals bijvoorbeeld “Verzamel voor Serviceburo” , “Collect Pro” of “Flight Check”.
Logotype-&-Symbol-Constructie

Geen bedrijfslogo digital?

Stuur dan uw briefhoofd, een sticker of een duidelijke print per post. Voor het digitaliseren van het logo rekenen wij éénmalige scankosten. Wij assisteren u bovendien graag bij de ontwikkeling van nieuwe promotie items en het omzetten van uw ideeën en concepten in concrete grafische producten. Neem contact op

Filmproef

BestevaerTC stuurt een filmproef per e-mail naar u toe.
Controleert u de filmproef NAUWKEURIG en als u akkoord gaat, zet u uw handtekening en mailt u de filmproef retour naar sales@bestevaertc.com. Op deze manier worden misverstanden voorkomen en krijgt u de artikelen die u besteld heeft.
DTP studio

T: +31 24 343 94 90

E: dtp@bestevaertc.com