Medewerker Drukkerij

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een uitbreiding voor ons leuke team in onze groeiende zeefdrukkerij, iemand die 32 tot 40 uur per week aan de slag wil. Ervaring is natuurlijk een voordeel maar geen vereiste. Ben jij die flexibele, gemotiveerde,positief ingestelde zelfstandige werker die graag haar of zijn handen wil laten wapperen? Ook andere werkzaamheden wil doen zoals stickers plakken, inpakken en andere voorkomende werkzaamheden en natuurlijk het netjes houden van de machines, drukkerij en magazijn. Wil jij hier samenwerken met een groep gemotiveerde en kundige zeefdrukkers die ook kunnen tamponeren en blinddrukken, ook anderen leren van wat jij al weet, kortom… wil je een leuke baan in ons kleine team?

Dan zien we je reactie en motivatie graag tegemoet en wie weet zit je dan binnenkort hier aan tafel om eens met ons daarover te praten.

Stuur ons je cv en je reactie en dan hopelijk tot snel!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioen

Soort dienstverband: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime

Verwacht aantal uur: 32 per week

Taal: Nederlands (Gewenst)

Werklocatie: Fysiek